Gezamenlijke voortuin

Een kleine voortuin is lastig in te delen, maar bij een gezamenlijke voortuin met de buren nemen de mogelijkheden snel toe. 

In de beperkte oppervlakte die menigeen ter beschikking heeft wil men ook echt privacy hebben. Maar is dit overal nodig? Dat hekje van 30 centimeter hoog midden door die gezamenlijke opgang naar de voordeur, maakt twee kleine voortuintjes. Veelal met een totaal niet op elkaar afgestemde inrichting en beplanting. Haal hier eens het hekje, de haag of de schutting weg en kom tot een gezamenlijke en samenhangende inrichting. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de toename van de ruimte.

Creëer ruimte

Door een gezamenlijk toegangspad kan dit wat breder worden aangelegd, waardoor het net wat makkelijker wordt met de fiets of vuilcontainer. Ook het stallen van die vuilcontainer kan beter worden ingepast, zonder dat deze in de weg staat of ontsierend werkt. En tenslotte de grotere ruimte voor beplanting draagt bij aan meer mogelijkheden voor een fraai ontwerp. Binnen dit concept is het goed mogelijk om privacy te behouden en persoonlijke accenten en wensen in te passen.

Graag lichten wij onze opzet nader aan u toe of maken een offerte op maat.

Uiteraard zijn wij ook in staat uw overige groenprojecten te realiseren. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een gezamenlijke aanpak in de wijk of  straat  om de gevels te beplanten? www.bui-tegewoon

U bent hier: