Excursies, Lezingen, Workshops

Bui-tegewoon, groenprojecten vertaald parate veldkennis en praktijkervaring omtrent natuur en landschap in een begrijpelijke en enthousiasmerende presentatie, excursie of workshop. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Gevarieerd aanbod

Lezingen.

Voor het vullen van uw avondprogramma of als intermezzo tijdens uw bijeenkomst hebben wij verschillende lezingen en presentaties beschikbaar. Uiteraard kan in overleg een lezing op maat voor uw gezelschap worden ontwikkeld. Ook een combinatie van lezing met excursie behoort tot de mogelijkheden.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een aantal presentatie dia's.

 
 
Excursies.

U kunt ons inhuren voor het leiden van excursies. Het doel van de excursie, de duur, het niveau en het onderwerp kan in overleg met u als opdrachtgever worden bepaald. Enkele excursies worden door ons als basisprogramma voor een aantrekkelijke prijs aangeboden. 

Excursies kunnen als dagdeel of als volledig dagprogramma worden georganiseerd.

Een combinatie van een lezing en een excursie (zelfde onderwerp) behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het samenstellen van een arrangement. Dagexcursies kunnen worden gecombineerd met een workshop, verhalenverteller of lunch. 

Workshops.

Over diverse specialismen binnen bui-tegewoon, groenprojecten zijn workshops ontwikkeld die voor uw bedrijf of organisatie interessant kunnen zijn. 

De workshops hebben een lengte van 4 tot 6 uur en bestaan uit een theorie en een praktijk gedeelte (veelal een excursie). In overleg kunnen specifieke aspecten vanuit uw situatie na overleg worden ingepast. Uiteraard wordt voor een lunch zorggedragen.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

U bent hier: